Nieuws Limburg Bouwbedrijf Jeco in nieuwe handen

Bouwbedrijf Jeco in nieuwe handen

Bouwbedrijf Jeco in nieuwe handen

Voormalig eigenaar en medeoprichter Jos Das van de Breese industriebouwer Jeco, heeft de fakkel overgedragen aan zijn dochter Eef Das en haar echtgenoot Geert Jackers: zij verwerven met deze aandelentransactie de exploitatiemaatschappij en het vastgoed. Eef Das is al een twintigtal jaar actief in de sector, en zal in het bedrijf onder meer de administratie coördineren. Geert Jackers heeft zijn ervaring opgedaan in managementfuncties in binnen- en buitenland, en zal de dagelijkse leiding van Jeco openemen.

Jeco Bree“Het was niet evident om de financiers te overhalen in tijden van laagconjunctuur, maar wij zijn uiteindelijk tot een mooi akkoord gekomen met één van de grootbanken,” aldus de nieuwe eigenaars. “We zijn ervan overtuigd dat je beter nu kan investeren want zelfs een juiste beslissing is verkeerd als ze te laat genomen wordt… Het is een plus als je in deze barre economische tijden toch het hoofd boven water hebt kunnen houden, en de eer hiervoor gaat naar onze medewerkers.” In totaal telt Jeco een 25-tal personeelsleden.

Jeco plaatst en renoveert al meer dan 25 jaar industriële gebouwen, van staalconstructies tot dak- en gevelbekleding. Dat doen ze als hoofdaannemer of in onderaanneming voor industriële en particuliere klanten in heel België, zoals recent de overkoepeling van het stadion van STVV, het nieuwe politiekantoor in Landen, Ziekenhuis Oost-Limburg en de luchthaven in Zaventem.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.