Nieuws Limburg Bouwbedrijf uit Lanaken vervoegt groep van De Kreeke

Bouwbedrijf uit Lanaken vervoegt groep van De Kreeke

Bouwbedrijf uit Lanaken vervoegt groep van De Kreeke

Renovatiebedrijf Sanhebec uit Lanaken behoort voortaan tot de groep Habenu-van de Kreeke uit Beringen. Eigenaar-zaakvoerder Huub Heskens wil het wat kalmer aan gaan doen en draagt daarom zijn activiteiten en het hele personeelsbestand over aan de collega’s uit Beringen.

Sanhebec is al jaren een vertrouwde naam voor renovatiewerkzaamheden. De firma van Huub Heskens is gespecialiseerd in verbouwingen, sanitair en verwarming. Nu Huub een stapje wil terugzetten en niet meteen opvolging vond in eigen rangen, wordt de overdracht gedaan naar Habenu-van de Kreeke.

Bas van de Kreeke, bestuurder bij de overnemer, legt uit: “Deze overeenkomst past in onze strategie om te groeien in vastgoedservice, die wij als dienstverlener in de bouw aanbieden. Wij groeien al veel jaren door kralen te rijgen. We zoeken en vinden sterke, kleinere familiale bedrijven met dezelfde waarden als de onze. We integreren snel en efficiënt de back-office, zonder het ondernemerschap dat eigen is aan deze bedrijfjes, te fnuiken.“

Habenu-van de Kreeke telt nu 220 medewerkers voor een omzet van 60 miljoen euro, ongeveer gelijk verdeeld over de vestigingen in België (Beringen) en Nederland (Nuth).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.