Nieuws Limburg Bouwbedrijf Verelst (Ham) verdubbelt in 3 jaar

Bouwbedrijf Verelst (Ham) verdubbelt in 3 jaar

Bouwbedrijf Verelst (Ham) verdubbelt in 3 jaar

Waar bouwbedrijf Aannemingen Verelst-ABMT uit Ham in 2009 nog een recordomzet boekte van 15,7 miljoen euro, is het orderboekje vandaag zodanig gevuld dat de doelstelling om 2012 af te sluiten met een omzet van 32 miljoen, perfect haalbaar moet zijn. “Inderdaad, we hebben momenteel een orderportefeuille van zo’n 52 miljoen,” zegt Managing Director Peter Van Hout. “Voor 2011 mikken we op een totaal van 26,6 miljoen. Van crisis is dus helemaal geen sprake. We hebben de indruk dat mensen in tijden van laagconjunctuur eerder investeren in vastgoed dan op de beurs te beleggen.”

Enkele van de grotere opdrachten die vanuit Ham zullen uitgevoerd worden, zijn de bouw van 127 appartementen in Schaarbeek en een project van 109 appartementen in Hoboken. “Samen goed voor zo’n 20 miljoen,” aldus nog Peter Van Hout. “Geografisch gezien hebben we steeds vaker contracten verder dan de as Antwerpen-Brussel. Zoals in het Waasland, waar we bijvoorbeeld ook een project van 50 appartementen gaan bouwen.”

Dat betekent dus dat de werknemers vanuit Ham iets verdere verplaatsingen zullen moeten doen. “We zoeken nog bijkomende krachten, ook nu het totaal inmiddels de 100 mensen heeft overschreden,” telt de zaakvoerder. “Maar zoals algemeen geweten, liggen deze vakmensen niet zomaar voor het grijpen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.