Nieuws Limburg Bouwen Vestio en Group GL nieuw 4-sterrenhotel?

Bouwen Vestio en Group GL nieuw 4-sterrenhotel?

Bouwen Vestio en Group GL nieuw 4-sterrenhotel?

Stad Bilzen en de Limburgse Investeringsmaatschappij LRM starten, na een selectie door een jury van deskundigen, exclusieve onderhandelingen met het consortium Martin’s Hotels, Group GL en Vestio voor de ontwikkeling van een viersterrenhotel in landcommanderij Alden Biesen in Rijkhoven. Tot de zomer wordt het voorstel van het consortium verder besproken. Als het tot een akkoord komt, kan er al na het bouwverlof worden gestart met de ontwikkeling van het hotel in de voormalige Rentmeesterij van Alden Biesen.

Rentmeesterij Alden Biesen“We mikken op een kwaliteitshotel met een meerwaarde voor de site en voor de hele regio,” zeggen burgemeester Frieda Brepoels en LRM-baas Stijn Bijnens. “Meetings, business-events, trouw- en avondfeesten, welness en gastronomie zijn functies die hier tot de mogelijkheden moeten behoren.”

Het project mag alvast rekenen op een stevige duw in de rug uit de SALK-middelen. Die pot bevat maar liefst 6,3 miljoen euro voor de restauratie van de Rentmeesterij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.