Nieuws Limburg Bouwvakkers ruilen truweel voor pollepel

Bouwvakkers ruilen truweel voor pollepel

Bouwvakkers ruilen truweel voor pollepel

Op vrijdagavond deden De Voordenkers van aannemer Mathieu Gijbels een wel erg bijzondere ‘position switch’: zij ruilden hun bouwvakkerstenue voor een voorschort, en runden een pop-up restaurant ten voordele van het goede doel KeiSolidair (een initiatief van Een Hart voor Limburg).

DSC_0926
“Het concept was eenvoudig,” lichtten Kristien Moelans en Jessica Di Dio van Mathieu Gijbels toe. “We serveerden eenvoudige, maar lekkere gerechten tegen democratische prijzen. Afsluiten kon met een Gin-Tonic of een glas bubbels in onze bar. En dat allemaal in ons kantoor in Opglabbeek dat we voor de gelegenheid als restaurant ingericht hadden.”

“We mogen gerust van een groot succes spreken,” gaat een trotse Mathi Gijbels, gedelegeerd bestuurder verder. “Ons pop-up restaurant was volledig volgeboekt! Meer zelfs, we zijn met meer dan 320 gasten over onze capaciteit gegaan. Meer dan 80 van onze mensen hebben het beste van zichzelf gegeven om dit tot een culinair succes te maken. Het doet mijzelf en onze directie veel plezier dat we onze medewerkers hebben kunnen mobiliseren om op deze manier iets terug te geven aan de maatschappij.” En ook de opbrengst was een voltreffer: er wordt maar liefst 5.000 euro in de kas van Een Hart voor Limburg gestort!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.