Nieuws Limburg Bouwvakkers timmeren 1000 nestkastjes

Bouwvakkers timmeren 1000 nestkastjes

Bouwvakkers timmeren 1000 nestkastjes

KeiSolidair 2Bij bouwgroep Mathieu Gijbels in Opglabbeek is vrijdag het startschot gegeven van de campagne KeiSolidair ten voordele van Een Hart voor Limburg. De personeelsleden van tientallen Limburgse bedrijven gaan in dat verband een hele week allerlei acties ondernemen om geld in te zamelen voor het goede doel. Hiermee worden projecten gefinancierd die ten goede komen aan minderbedeelde kinderen in de provincie.

Ere-gouverneur Hilde Houben-Bertrand, die tevens voorzitter is van Een Hart voor Limburg, gaf de aftrap van deze solidariteitsweek bij Mathieu Gijbels. Zo’n 115 personeelsleden van het bouwbedrijf hebben er vrijdag maar liefst 1.000 nestkastjes in elkaar getimmerd. Bedoeling is de vogelresidenties te verkopen, en zo de kas van het streekfonds te spijzen met 10.000 euro.

KeiSolidair 19“Ik ben bijzonder fier vandaag,” aldus Mathi Gijbels. “We hoopten op een 50-tal vrijwilligers om na de uren een handje te komen helpen, maar het zijn er 115 geworden… Een bewijs dat onze mensen het hart op de goede plaats hebben.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.