Nieuws Limburg Bright Squad wil schitteren op zichtlocatie

Bright Squad wil schitteren op zichtlocatie

Bright Squad wil schitteren op zichtlocatie

Ze is helder: de rijzende ster aan het firmament van de dienstencheques. Bright Squad, het bedrijf van Kristof Delille en Freek Rubens is in recordtempo geklommen naar 250 medewerkers. De sterke groei maakt een verhuizing noodzakelijk, en die staat voor de komende weken op de agenda. Bright Squad heeft aan de Grote Ring in Hasselt een zichtlocatie gevonden die als nieuwe uitvalsbasis zal fungeren.

Tussen pot en pint hadden de vrienden Kristof en Freek al vaak de droom geopperd om samen een bedrijf te starten. Met de oprichting van Bright Squad, nu precies 2 jaar geleden, waagden ze de stap. “Onze formule is simpel”, zegt het duo. “We zetten maximaal in op de waardering van onze medewerkers. Met een flexibel en gevarieerd cafetariaplan kunnen ze zelf hun voordelen kiezen. We zorgen verder voor een persoonlijke ondersteuning en een familiale sfeer. Dat levert tevreden collega’s op, en zij maken vanzelf reclame voor het bedrijf. Voor het overige zetten we in op een sterke administratie, ondersteund met moderne IT-tools, zodat de overhead-kosten onder controle blijven.”

Een concept dat werkt, want Bright Squad is op 2 jaar tijd organisch gegroeid naar 250 medewerkers. “Hierdoor kampen we met plaatsgebrek”, aldus nog Kristof Delille en Freek Rubens. “Vandaag zitten we met ons strijkatelier, consulenten en het management opeengepakt in een kleine ruimte op de Corda Campus. Bovendien koesteren we grote expansieplannen, waardoor een verhuizing echt noodzakelijk is.” De zaakvoerders zochten en vonden op korte termijn een nieuwe stek op de Boerenkrijgsingel (Grote Ring van Hasselt), tussen de commerciële site van Krëfel/Hubo/Colruyt en de Sint-Truidersteenweg. “Een zichtlocatie die een grote commerciële troef zal betekenen”, stelt het duo. “Bovendien goed bereikbaar voor al onze medewerkers, zodat we hen vanaf oktober daar in de beste omstandigheden kunnen ontvangen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.