Nieuws Limburg Broers Paesen brengen 3 firma’s onder 1 dak

Broers Paesen brengen 3 firma’s onder 1 dak

Broers Paesen brengen 3 firma’s onder 1 dak

ineltec e-motionDe broers Wim en Dirk Paesen, oprichters en zaakvoerders van respectievelijk Ineltec en E-motion Services, gaan de krachten bundelen en voortaan onder 1 naam door het leven. Induzz3 wordt de roepnaam van de firma die zowel industriële elektriciteit, motoren en automatisatieprocessen zal ontwerpen, implementeren en onderhouden.

Ook de nv Paesen uit Houthalen, niet te verwarren met de betoncentrale of bouwmaterialenhandel, zal deel gaan uitmaken van de nieuwe fusiegroep. “Zowat een jaar geleden hebben mijn broer en ik Paesen nv gekocht,” vertelt Wim Paesen. “De tijd leek ons rijp om de activiteiten van ons beiden hier ook onder te steken en zo een integrale dienstverlening aan de klanten te kunnen aanbieden. Wat we doen is immers heel complementair. Met Ineltec stond ik in voor industriële elektriciteit, laag- en middenspanning, automatisatie, terwijl mijn broer met E-motion Services zich richtte op elektromechanische service en onderhoud, herstelling en revisie van elektromotoren, pompen, reductiekasten, enzovoort. Ook Paesen nv zelf had activiteiten in dezelfde richting.”

Het nieuwe bedrijf zal Induzz3 gaan heten, uit te spreken als ‘industrie’. “Hiermee profileren we ons nog duidelijker naar industriële eindklanten, voor wie we nu dus een totaaloplossing in huis hebben.”

Het fusiebedrijf is operationeel sinds 1 januari. Er werken zo’n 13 mensen in de groep.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.