Nieuws Limburg Broers Van Eckeren openen in jaar tijd 30 winkels

Broers Van Eckeren openen in jaar tijd 30 winkels

Broers Van Eckeren openen in jaar tijd 30 winkels

Hoe zou het zijn met… John Van Eckeren? Super, zo blijkt. De Hasseltse ondernemer heeft na de stopzetting van zijn videotheken-keten Circle tal van andere projecten opgezet, waaronder een kunstgalerij en een bouwonderneming.

Het merendeel van zijn tijd en energie stopt hij momenteel in de uitbouw van de keten Dampshop. Samen met zijn broer Ruud heeft John Van Eckeren op een jaar tijd maar liefst 30 nieuwe winkels geopend. Ze zijn verspreid over het hele land, van Limburg over Antwerpen tot Kortrijk en Oostende.

“Dampen is pas sinds vorig jaar legaal in ons land. Sindsdien gaat het hard”, weet de ondernemer. “Intussen is het een goed ingeburgerd alternatief voor roken. We zijn ervan overtuigd dat dampen geen hype is, maar zal blijven bestaan. Er is nog veel groeipotentieel. Zeker als je kijkt naar bijvoorbeeld Engeland, waar rokers die overschakelen op de elektronische sigaret, een terugbetaling van het ziekenfonds krijgen.”

Een reportage over de succesvolle start-up is te zien op TV Limburg via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.