Nieuws Limburg Bruce laat rock door boxen knallen

Bruce laat rock door boxen knallen

Bruce laat rock door boxen knallen

Michel Vanderfeesten, ondernemer uit Peer, heeft een primeur te pakken. Bruce is een radiozender die maandag live is gegaan. Er wordt als genre alleen maar classic rock gespeeld, wat uniek is in Vlaanderen.

Radio-ondernemer Michel Vanderfeesten, die al 26 jaar met radio bezig is, heeft met Bruce een nieuw geesteskind in het leven geroepen. Als concept kiest hij voor classic rock, een primeur.

“Radiostations met classic rock vind je in heel de wereld, maar Vlaanderen bleef achter op dat vlak”, weet Vanderfeesten. “Daar breng ik met mijn team verandering in. Bij Bruce zullen gekende classic rock hits en ballads te horen zijn. Denk aan CCR, Pink Floyd en Metallica, maar ook voor De Kreuners en Noordkaap zit je goed bij ons. De muziekmix is toegankelijk en gericht op een breed publiek.”

Bruce is een digitaal radiostation dat volledig in the cloud draait. “We investeerden stevig in een goede sound, met een uniek jinglepakket en een klank die professioneel werd ingeregeld. Huisstem is Dieter Troubleyn.” En nu: de Stairway to Heaven, Bruce!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.