Nieuws Limburg Bruno heeft na station Genk de smaak te pakken

Bruno heeft na station Genk de smaak te pakken

Bruno heeft na station Genk de smaak te pakken

Donderdag wordt de nieuwe Bruno Food Corner in het station van Genk officieel geopend. Het concept zal in de toekomst verder worden uitgebreid naar andere NMBS-stations.

Het station van Genk kampte al geruime tijd met problemen rond de horecafaciliteiten. Tot Group Bruno er zich mee ging bemoeien. Angelo en Giuliano kochten de concessie en investeerden 650.000 euro in een gloednieuwe Bruno Food Corner. Het gaat om een junior-versie van de Food Corners die Group Bruno vandaag al uitbaten naast de 21 servicestations. “We mikken in Genk-centrum vooral op take away en delivery”, zegt Giuliano Bruno. “Naast dranken, snoepgoed, kranten en broodjes worden er ook verse pizza’s gemaakt in een roterende pizzaoven. Klanten kunnen hun bestelling op voorhand plaatsen, online of via de Bruno-app. Bij aankomst kunnen ze hun bestelling dan meteen meenemen.” De nieuwe zaak in totaal 15 medewerkers tellen, waaronder ook enkele jobstudenten.

NMBS is onder de indruk van de realisatie en heeft intussen met Group Bruno een akkoord bereikt over de uitbreiding van het concept naar andere stations. “We geloven sterk in dit kleinere concept en zullen het ook in diverse stadscentra gaan uitrollen”, aldus Giuliano Bruno.

Group Bruno telt vandaag zo’n 500 medewerkers en realiseerde in 2019 een omzet van 130 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.