Nieuws Limburg Bruno koopt stuk Mobility Center van Ewals

Bruno koopt stuk Mobility Center van Ewals

Bruno koopt stuk Mobility Center van Ewals

De Genkse Group Bruno van de broers Angelo en Giuliano Bruno, vooral gekend van de Esso-tankstations en bijhorende Foodcorners, heeft het aandeel van de logistieke groep Ewals in het Mobility Center Genk-Zuid overgenomen. Dit is een multifunctioneel centrum dat diverse bedrijven en infrastructuur groepeert om truckers en logistieke bedrijven een ‘one stop shop’ aan te bieden. Group Bruno gaat nu samen met NV De Scheepvaart en LRM de exploitatie voortzetten en uitbouwen.

De broers Bruno voor het Mobility Center.

De broers Bruno voor het Mobility Center.

Op het terrein van het Mobility Center is, naast het opleidingscentrum van de VDAB, een hele rij bedrijven gelegen, zoals Carglass (glasherstel), Banden De Condé, Nebim JRS (trailer services) en Group One Car Wash. Group Bruno zelf exploiteert er het tankstation, het restaurant en de bewaakte parkingfaciliteiten.

Ewals stapt dus uit het project: “Nu het initiatief van de grond is gekomen, geloven wij dat vanuit de lokale verankering Group Bruno een belangrijke kracht is om de verdere ontwikkeling vorm te geven,” zegt Bram Ewals. “Wij blijven als gebruiker wel verbonden aan het Mobility Center”.

Angelo Bruno reageert tevreden met de overname: “Met deze verankering zullen wij een extra impuls geven aan de verdere ontwikkeling van het bedrijventerrein. Belangrijk in deze ontwikkeling is de komst van de douane, dit jaar. Daarmee realiseren we een totaalconcept, meer bepaald dat alles wat het nationale, en zeker het internationale truckgebeuren aangaat, op één centraal punt binnen Limburg gecentraliseerd wordt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.