Nieuws Limburg Bruno pompt 23 miljoen in pompstations

Bruno pompt 23 miljoen in pompstations

Bruno pompt 23 miljoen in pompstations

Group Bruno, het bedrijf van Angelo en Giuliano Bruno, dat Limburg voorziet van Service Stations en Food Corners, investeert dit en volgend jaar maar liefst 23 miljoen in diverse uitbreidingen. De meest recente aanwinst is het nagelnieuwe Bruno Service Station in Zonhoven, dat nu de deuren heeft geopend.

Waar de Heuveneindeweg (Zonhoven) overgaat in de Kempische Steenweg (Hasselt), opende zopas de nieuwe Bruno’s met een totale oppervlakte van 3.200 m2. Het oude station dat in 1999 werd aangekocht, ging volledig tegen de vlakte. Naast een tankstation omvat de site ook een Bruno Foodcorner van 576 m2. Deze is opgevat volgens een totaal vernieuwd concept, met een ruim interieur en verrassende look. Blikvanger is de roterende pizzaoven, die maar liefst 3 ton weegt. De aanpalende gebouwen van een zwembad-leverancier worden weldra afgebroken om plaats te maken voor een self-carwash. Het gaat om een totale investering van 2,8 miljoen euro.

Eerder dit jaar investeerde Group Bruno al meer dan 4,2 miljoen in de make-over van de bestaande shops in Hasselt, Genk, Genk-Noord, Bocholt, As, Houthalen, Bilzen en Maasmechelen. In dat bedrag zitten ook de nieuwbouw in Beverlo (2,5 miljoen) en de eerste stand-alone Foodcorner in het NMBS-station in Genk.

Kortessem, Maaseik en Pelt
Volgend jaar wordt nog intensiever qua investeringen. Angelo en Giuliano Bruno hebben dan voor 15 miljoen euro aan nieuwigheden in de budgettering opgenomen. Zo komen er nieuwe vestigingen in Kortessem, Maaseik en Pelt. In de NMBS-stations van Sint-Niklaas en Brugge komen er stand-alone Foodcorners. Op 3 locaties komen er laadpalen voor elektrische wagens en de truckparking in Bilzen worden uitgebreid.

Group Bruno telt 500 medewerkers en had in 2019 een omzet van 130 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Reacties

Hugh D. 2020-12-18 22:12:23

Proficiat!!! Blij dat ik zijdelings mag meewerken aan deze success story van een super familie, waarvan er eentje straks jarig is! 👍

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.