Nieuws Limburg Bruno pompt 2,6 miljoen in nieuw station

Bruno pompt 2,6 miljoen in nieuw station

Bruno pompt 2,6 miljoen in nieuw station

In Beverlo (Beringen) werd afgelopen weekend een gloednieuw Bruno Service Station, carwash en Bruno Foodcorner geopend. Angelo en Giuliano Bruno hebben er 2,6 miljoen euro geïnvesteerd. Ook in Zonhoven wordt intussen druk gebouwd aan een nieuwe vestiging.

Group Bruno blijft zijn netwerk verder uitbouwen. De nieuwe vestiging aan de Heppensesteenweg in Beverlo is al de 22ste. Het terrein beslaat 560 m2 en omvat een tankstation, een self carwash en een Bruno Foodcorner. Die werd opgevat in een totaal vernieuwd concept, met een ruim interieur en verrassende look. Naast dranken, snoepgoed, autobenodigdheden, kranten en broodjes worden er ook verse pizza’s gemaakt in een roterende pizzaoven. Deze weegt maar liefst 3 ton en is van Italiaanse topkwaliteit.

Het gaat om een totale investering van 2,6 miljoen euro. De Bruno Foodcorner zal 24/7 open zijn, maar gezien de huidige corona-wetgeving is de shop tijdelijk open op weekdagen van 5u ’s morgens tot 1u ’s nachts, en tijdens het weekend vanaf 7u. Er zullen in totaal 10 voltijdse medewerkers aan de slag gaan, waaronder ook jobstudenten. Het nabijgelegen Bruno Service Station in Heppen zal omvormen tot een onbemand tankstation.

Ook op andere locaties is Bruno druk in de weer om nieuwe servicestations te bouwen. Zo zijn de werken gestart aan de Heuveneindeweg in Zonhoven (Kempische Steenweg), waar het oude tankstation, winkel en carwash tegen de vlakte zijn gegaan en tegen eind dit jaar plaats maken voor een nagelnieuwe Bruno Service Station & Foodcorner.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.