Nieuws Limburg Bruyninx bouwt nieuw autocomplex in Sint-Truiden

Bruyninx bouwt nieuw autocomplex in Sint-Truiden

Bruyninx bouwt nieuw autocomplex in Sint-Truiden

Autogroep Bruyninx gaat begin volgend jaar in Sint-Truiden van start met de bouw van een nieuwe site voor de verkoop en onderhoud van diverse automerken. Het complex komt aan de grote rotonde in Brustem, waar nu al de concessies van BMW (Davo) en Hyundai (Merinsky) gevestigd zijn.

Sinds deze week is de vestiging van Bruyninx in Sint-Truiden de officiële verdeler van Citroën. Het merk wordt toegevoegd aan het aanbod van Peugeot en Kia. De vorige dealer wijkt uit naar de regio’s Diest en Halen. “De automobielsector beleeft een aantal ingrijpende veranderingen”, aldus Bill Olivier, CEO van Bruyninx. “Zo ook bij Citroën Belux, dat zijn netwerk van verkooppunten en servicepunten geografisch beter wenst te organiseren. Zodoende nemen wij de regio Sint-Truiden voor onze rekening. Door deze toewijzing aan onze groep wordt de historische band van Bruyninx met het merk bevestigd.”

Volgend jaar zullen alle merken vervolgens worden ondergebracht in een gloednieuw complex. “De nieuwe site komt aan de Lichtenberglaan, en zal zichtbaar zijn vanop de N3 aan het rond punt van Brustem”, zegt Olivier. “Tot dan kan elke Citroën-klant terecht in onze huidige garage aan de Luikersteenweg.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.