Nieuws Limburg Bubbelmaker is beste leverancier van Coca Cola

Bubbelmaker is beste leverancier van Coca Cola

Bubbelmaker is beste leverancier van Coca Cola

coca cola bubbelsACP Group in Heusden-Zolder is door niemand minder dan Coca-Cola uitgeroepen tot beste leverancier. ACP, in 1897 opgericht onder de benaming Acide Carbonique Pur, levert koolstofdioxide (zeg maar: de bubbels) aan de frisdrankenproducent. En dat blijkbaar tot grote tevredenheid van de multinational. Die beoordeelt alle leveranciers op basis van criteria als kwaliteit, service, prijs en maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid. Volgens Coca Cola is ACP de terechte winnaar, vanwege het constante en hoge niveau van service, kwaliteit en flexibiliteit. Ook de sterke duurzaamheidsstrategie (met een herwinnings- en zuiveringsinstallatie, alsook de beoordeling van het ontwerpen en onderhouden van apparatuur, waren de sterke punten die werden aangehaald.

Het Heusdense ACP is met een omzet van 39 miljoen euro en meer dan 100 personeelsleden zelf geen kleintje. Made in Limburg TV ging er een kijkje nemen, in de hoop dat er nog bubbels zouden te vinden zijn:

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.