Nieuws Limburg Bubbelmakers zoeken geld voor bezoekersruimte

Bubbelmakers zoeken geld voor bezoekersruimte

Bubbelmakers zoeken geld voor bezoekersruimte

Wijndomein Sassenbroek, met wijngaard in Borgloon en productieruimte in Zonhoven, wil via crowdfunding 15.000 euro ophalen. Het bedrijf van Johan Bellens en Karen Smets is van plan om met het ingezamelde geld verbouwingen te doen om bezoekers te kunnen ontvangen. Wie investeert, krijgt naargelang zijn inleg een glas tot 100 flessen Claire Martin, het huismerk van Wijndomein Sassenbroek.

“Het doel van deze actie is om fondsen in te zamelen voor de inrichting van onze bezoekersruimte”, vertelt Karen Smets, die de administratie, verkoop en marketing van Wijndomein Sassenbroek verzorgt. Haar man Johan Bellens is gediplomeerd wijnboer en draagt zorg voor de kwaliteit van het product. Dat is Claire Martin, een Limburgse mousserende wijn, om het woord Champagne niet te gebruiken. Het duo brengt met veel succes de bubbels op de markt sinds 2016.

Intussen is al meer dan 70% van de eerste schijf opgehaald. “En we hebben nog een tiental dagen te gaan”, aldus Karen Smets. “Na de 7.500 euro om een trap te bouwen, mikken we op hetzelfde bedrag voor de bouw van sanitaire ruimtes.” Het project steunen kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.