Nieuws Limburg Buderus verhuist vestiging naar Limburg

Buderus verhuist vestiging naar Limburg

Buderus verhuist vestiging naar Limburg

Het merk van verwarmingstoestellen Buderus heeft maandag een gloednieuwe stek geopend in Tessenderlo. Installateurs van Limburg, Kempen en Luik vinden er een onthaalruimte, kantoor- en vergaderfaciliteiten en een groot magazijn.

De regio werd tot dusver bediend vanuit Herentals, maar nu moeten de Buderus-installateurs zich dus naar Tessenderlo begeven. De centrale ligging is de voornaamste reden van de keuze voor Limburg. De andere filialen bevinden zich in Mechelen, Deinze en Gosselies.

In het nieuwe gebouw op de industriezone West-Limburg is een afhaalbalie, een trainingscentrum en een magazijn van 800 m2 met voldoende stock van verwarmingstoestellen en onderdelen ondergebracht. De installateurs die in de openingsweek een bezoek brengen aan het nieuwe verdeelhuis, krijgen een ontbijt of lunch aangeboden…

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.