Nieuws Limburg Buitenlandse vestiging en grote opdracht voor Connect

Buitenlandse vestiging en grote opdracht voor Connect

Buitenlandse vestiging en grote opdracht voor Connect

Het Hasseltse communicatiebureau Connect heeft in de Nederlandse provincie Noord-Brabant een belangrijke aanbesteding gewonnen. Als onderdeel van een grootschalig plan om de mobiliteit in de regio structureel te verbeteren (budget van maar liefst 1 miljard euro!), zullen diverse slimme oplossingen bestudeerd worden, zoals een traject voor zelfrijdende auto’s, onderlinge wifi-connecties tussen vrachtwagens, verkeerslichten die met aankomend verkeer communiceren, enzovoort.

Al deze projecten moeten klaar en duidelijk worden uitgelegd aan de weggebruikers, en daarvoor is Connect aangesteld. “Onze opdracht behelst tevens het aantrekken van innovatieve bedrijven die willen investeren in slimme mobiliteitstoepassingen”, zegt Bart Derison, Managing Partner van Connect. Om deze aanbesteding uit te voeren zal zijn team nog tot 2019 zowel in Den Bosch als in Helmond actief zijn.

De opdracht in Nederland heeft het Hasseltse bureau doen besluiten om er een permanent kantoor te openen. “We vestigen ons in Eindhoven op de bruisende Philips-site Strijp S”, aldus nog Derison. “Daar is de juiste biotoop én stad om nog verder te kunnen groeien in Zuid-Nederland.”

Connect telt intussen 32 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.