Buro Conform (Bilzen) in andere handen

Buro Conform, een expert in diverse bouw-gerelateerde activiteiten als veiligheidscoördinatie en EPB-verslaggeving, komt in handen van sectorgenoot 2B-Safe uit Glabbeek. De 10 medewerkers van het Bilzense bureau maken de overstap.

Buro Conform werd opgericht in 2002 onder de naam Thijs Jos Veiligheidscoördinatie (Thijco). In de loop van de voorbije jaren heeft het bedrijf zich vooral in Limburg geprofileerd in verschillende bouwgerelateerde diensten, waaronder recent ook asbestinventarisatie en sloopopvolgingsplannen.

Het team vervoegt nu 2B-Safe, een ingenieurs- en adviesbureau dat in 2006 werd opgericht door huidige bestuurders Ivo Verjans en Anita Lambrechts. Benjamien Goossens, Bert Dormaels en Nik Godts zijn inmiddels doorgegroeid tot volwaardige partners. Het bedrijf uit Glabbeek (Vl.-Brabant) kende een bestendige groei en telt nu zo'n 22 medewerkers.

“We zijn enorm trots dat we onze collega’s van Buro Conform mogen verwelkomen bij 2B-Safe”, aldus Anita Lambrechts. “Doordat de bedrijfscultuur en expertise van beide bedrijven zo goed op elkaar aansluiten, staan we meer dan ooit garant voor een persoonlijke en kwaliteitsvolle dienstverlening."