Nieuws Limburg Burocad: De kracht van een team

Burocad: De kracht van een team

Burocad: De kracht van een team

De kracht van een team

Burocad is vooral de kracht van een gedreven team. “Onze mensen zijn professionals in hun vak, elk met hun eigen specialiteit”, zegt Mieke Neven. “Veel van hen zijn trouwens meegegroeid met het bedrijf. Ze hebben dus letterlijk het bedrijf mee opgebouwd en grootgemaakt.”

Die gedrevenheid vertaalde zich al in enkele awards. Zo won Burocad in 2008 goud op de prestigieuze Printing-on-demand Awards Benelux. Nicole Reyskens sleepte op haar beurt de Unizo LIVIA Award 2010 in de wacht, als toonbeeld van ondernemende vrouw in Limburg. En ook dit jaar maakt de drukkerij nog kans om een prijs te winnen. Burocad is één van de 5 genomineerde voor KMO Refresh 2011 van Eurosys.

Burocad zkt. m/v

Zegt het jou iets, werken bij een hecht team van gedreven mensen? Dan heb je misschien wel geluk. Burocad is nog op zoek naar een orderbegeleider met ervaring in de grafische sector en bijkomende versterking voor de productie groot formaat. “Maar ook spontane sollicitaties zijn altijd welkom”, besluit Mieke Neven. Geïnteresseerden mogen een mailtje sturen naar mieke@burocad.be

KMO Refresh 2011

Burocad is één van de 5 genomineerden voor de KMO Refresh 2011. De winnaar krijgt een volledig nieuwe ICT infrastructuur van Eurosys (t.w.v. 50.000 euro!) Vindt u dat Burocad de terechte winnaar is? Geef hen dan uw stem tijdens de Businessday op 22 november!

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.