Nieuws Limburg Burocad-groep doet overname in Tessenderlo en Mechelen

Burocad-groep doet overname in Tessenderlo en Mechelen

Burocad-groep doet overname in Tessenderlo en Mechelen

Printsalon, de Hasseltse dochteronderneming van Burocad, neemt De Marketiers over. Hierdoor groeit het bedrijf in één klap van 1 naar 3 vestigingen. De Marketiers heeft immers activiteiten in Tessenderlo en Mechelen.

Voor Printsalon komt deze overname een half jaar na de rebranding, met de kenmerkende rode zetel die overal in het Hasseltse straatbeeld opdook. “De geografische ligging van De Marketiers in Tessenderlo en Mechelen vormt een mooie aanvulling voor Printsalon en past binnen de strategie om een wijd netwerk aan lokale shops uit te bouwen”, zegt Manu Vanderstappen van Printsalon. “Wij geloven zeer sterk in lokale verankering en nabijheid. Onze klanten willen graag zéér snel en persoonlijk geholpen worden bij vragen rond drukwerk in de ruimste zin van het woord.”

Bedoeling is om in Tessenderlo en Mechelen de activiteiten extra kracht bij te zetten door synergiëen met de Burocad-groep en uitbreiding van de productportfolio.

Ook voor moederbedrijf Burocad is de overname een mooie stap in het groeitraject. “Deze acquisitie komt een jaar na het inlijven van onze vestiging in Hoboken”, zegt Mieke Neven. “De productiecapaciteit en expertise die we in Peer en Hoboken hebben, zijn een enorme ruggensteun voor de lokale shops. Tegelijk fungeren deze vestigingen als afhaal- en contactpunten voor lokale ondernemers en marketeers. Een wisselwerking die uitermate goed werkt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.