Nieuws Limburg Burocad: Pionier in digitaal drukwerk

Burocad: Pionier in digitaal drukwerk

Burocad: Pionier in digitaal drukwerk

Pionier in digitaal drukwerk

Geen beter bedrijf dan Burocad om deze rubriek mee te starten. Deze 100% digitale drukkerij uit Peer is al jarenlang een vertrouwde naam in het Limburgse ondernemerschap. Bovendien is Burocad het gewoon om de pioniersrol te dragen: “We waren één van de eerste drukkerijen die geloofden in het enorme potentieel van digitale druk. We hebben met Burocad het digitaal drukken op de kaart in Vlaanderen gezet”, vertelt Nicole Reyskens, een van de oprichters van Burocad.

Met de recente overname en versterking van Mieke Neven is Burocad vandaag uitgegroeid tot een gevestigde waarde met 20 medewerkers en 2 zusterbedrijven: Care4print en DigiKing, beiden in Hasselt. Mieke Neven: “Onze focus ligt op de B2B-sector, waaronder hoofdzakelijk kmo’s en reclamebureaus.”

Indrukwekkend

Burocad heeft inmiddels een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd in heel Vlaanderen, een gedeelte van Nederland en Wallonië. Het aanbod aan digitaal drukwerk is dan ook enorm: van gepersonaliseerd drukwerk en banners tot verpakkingen en brochures. “Zelfs vanaf 1 exemplaar vinden klanten vlot hun weg naar Peer”, weet Mieke Neven.

> Lees morgen: ‘100% digitale druk, 100% meerwaarde’

KMO Refresh 2011

Burocad is één van de 5 genomineerden voor de KMO Refresh 2011. De winnaar krijgt een volledig nieuwe ICT infrastructuur van Eurosys (t.w.v. 50.000 euro!) Vindt u dat Burocad de terechte winnaar is? Geef hen dan uw stem tijdens de Businessday op 22 november!

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.