Nieuws Limburg Burocad wint voor 70.000 euro informatica

Burocad wint voor 70.000 euro informatica

Burocad wint voor 70.000 euro informatica

KMO-Refresh, een wedstrijd van ICT-leverancier Eurosys en zijn partners, is gewonnen door digitale drukkerij Burocad uit Peer. Het bedrijf werd uit 170 inzendingen geselecteerd en mag zich verheugen op een prijzenpakket van 70.000 euro, waaronder notebooks, software, opleidingen, enzovoort.

Mieke Neven en Nicole Reyskens van Burocad zijn dolgelukkig met de prijs. Ze hebben dan ook geen moeite gespaard om hun kandidatuur kracht bij te zetten. Omdat ook de aanwezigen van een Eurosys-bedrijfsevent in Kinepolis Hasselt een stem konden uitbrengen, deelde Burocad aan de ingang heerlijke speculaas uit. “Het is een zeer mooi geschenk voor ons,” aldus zaakvoerder Mieke Neven. “We willen de organisatie en iedereen die voor ons heeft gestemd dan ook van harte danken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Bilzen, Diepenbeek
Bilzen

Zizoo: dat is er opnieuw eentje bij

Zizoo, met 3 winkels actief in consumenten-IT, webdesign en IT-services voor bedrijven, maakt bekend dat het IT-bedrijf Delta Technics uit… Lees meer

Beringen
Beringen

Essec stuurt fixers op pad

Telecom- en IT-groep Essec heeft een nieuwe dienstverlening opgestart. Een team van specialisten zal worden ingezet om op dagbasis IT-infrastructuur… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.