Nieuws Limburg Buseloc opent 7000 m2 nieuwe bedrijfshallen

Buseloc opent 7000 m2 nieuwe bedrijfshallen

Buseloc opent 7000 m2 nieuwe bedrijfshallen

De sociale werkplaats Buseloc heeft in Peer zopas haar intrek genomen in de nieuwe bedrijfsaccommodatie. De 113 personeelsleden zullen in het complex van maar liefst 7000 m2, instaan voor industriële toelevering, zoals de confectie en verpakking van matrashoezen, boxsprings en medisch toebehoren.

Buseloc werd precies 25 jaar geleden opgericht vanuit het buitengewoon onderwijs, het OCMW van Peer en het Begeleidingscentrum St.-Elisabeth uit Wijchmaal. Vandaag wordt samen met het opleidings- en tewerkstellingsproject Sopletex een dynamische organisatie gevormd, die zowel de bedrijfseconomische realiteit als het sociale aspect voor de re-integratie van langdurig werklozen onder ogen ziet.

“Door technische innovatie, zoals computergestuurde snijmachines, en de expertise van de werknemers, kunnen wij kwalitatieve producten en diensten op maat leveren,” zegt Leon Hendrix van Buseloc. “Door de verhuizing zijn we in de mogelijkheid om nieuwe markten aan te boren. Hierbij wordt vooral gedacht aan bijkomende confectiewerken, maar ook aan het samenstellen van pakketten, uitvoeren van mailingopdrachten en logistieke activiteiten.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.