Nieuws Limburg Business uitproberen in plaats van vakantie te nemen

Business uitproberen in plaats van vakantie te nemen

Business uitproberen in plaats van vakantie te nemen

Er popt deze zomer weer een zwerm van tijdelijke winkeltjes en horecazaken op in Limburg. Ze allemaal opnoemen zou ons tendinitis in de pols doen krijgen, net nu we het vanaf maandag een beetje rustiger aan wilden doen… Vandaar dat we voor één keer enkele leuke pop-up-initiatieven van Limburgse ondernemers vermelden die een bezoekje zeker waard zijn:

BienVINue: Iedere donderdag, vrijdag en zaterdagnamiddag kan je in de Kerkstraat in Neerpelt terecht voor originele cadeau-ideeën. Nicole, Rachida en Chris slaan de handen in elkaar voor een aanbod van natuurlijke Franse wijnen, handgemaakt Marokkaans ‘home en table ware’ (ChoufMoi) en Franse authentieke kleinmeubeltjes (Déjà Vu).

Mamzel: Nog tot 30 juli opent cadeautjeshandel Mamzel (Lummen) de deuren van een pop-up in de Sint-Antoniusstraat in Turnhout. Zaakvoerder Kim Hardy doet er mee aan The Box, een formule die de kans biedt aan starters en andere creatievelingen om hun producten aan te prijzen in een tijdelijke winkel.

Bar Kaai: Op zomerse dagen in juli en augustus opent aan de boord van het kanaal de Bar Kaai. Voor de hal van Brouwerij Jessenhofke (Simpernelstraat 17, naast Banden Delveau) verrijst een professionele horecazaak die een rustgevende blik biedt op het water en de voorbijfietsende menigte.

Fitness: Stealthgyms.com pakt deze zomer uit met een ‘pop-up fitness village’ bij Hogeschool PXL aan de Elfde-Liniestraat. Het project past in het initiatief Hasselt Zorgstad, waarbij Stad Hasselt, PXL en het Jessa Ziekenhuis bouwen aan de gezonde en zorgzame stad van de toekomst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.