Nieuws Limburg Buurtwinkels in Riemst verwennen klanten

Buurtwinkels in Riemst verwennen klanten

Buurtwinkels in Riemst verwennen klanten

De gemeente Riemst zet al voor het 8ste jaar op rij gedurende 14 dagen de buurtwinkels en hun klanten in de kijker. Van 9 tot 22 april zullen er tal van verrassingen te vinden zijn. Het thema van dit jaar zijn de verse soepen. Er liggen recepten en ingrediënten klaar bij Voeding Miranda, Thuismarkt Hardy, BioKa, Voeding Mayeel en Supra Membruggen. Er kan ook soep geproefd worden!

buurtwinkel riemstDe initiatiefnemers benadrukken de belangrijke rol die buurtwinkels opnemen in het dorpsleven. Dit niet alleen voor dagverse producten, maar ook tal van diensten, die vroeger apart bestonden maar na het opdoeken door de buurtwinkels zijn overgenomen, zoals postdiensten, wasserij, schoenherstelling, enzovoort. De winkels zorgen bovendien voor de sociale cohesie in de dorpen. Kortom, een concept dat best eens in de schijnwerpers mag lopen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.