Nieuws Limburg Cadeauwinkel schenkt stock aan verenigingen

Cadeauwinkel schenkt stock aan verenigingen

Cadeauwinkel schenkt stock aan verenigingen

Linkkado, een gekende leverancier van relatiegeschenken en promotie-artikelen uit Genk, wil verenigingen en organisaties die te lijden hebben onder de coronacrisis, een hart onder de riem steken. “We vernieuwen onze collecties, en schenken daarom de overtollige stock weg”, zegt Mia Houbrechts van Linkkado.

“Twee keer per jaar veranderen we onze toonzaal”, vertelt de zaakvoerder. “Wij zitten dan met gadgets die uit collectie gaan, of die we niet meer in de picture willen zetten. Al deze materialen nemen op den duur veel ruimte in beslag, terwijl we plaats nodig hebben om onze eindejaarscollecties uit te stallen.”

“Anderzijds stellen we vast dat heel wat verenigingen, sportclubs, scholen en andere instanties hun inkomsten sterk zien verminderen omdat ze door de coronaperikelen geen sponsoractiviteiten kunnen organiseren. Vandaar het idee om met onze overtollige stock pakketten samen te stellen (waarde 100-200 euro) en deze weg te schenken. Zo kunnen de materialen een tweede leven krijgen als prijs voor een tombola of als cadeautje voor vrijwilligers.”

Wie een gratis pakket wil ontvangen, kan zich kandidaat stellen bij Mia en Rudy via e-mail: link@linkkado.be of telefonisch: 0479/88 00 36.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.