Cardinaels start nieuwe ambtstermijn bij VKW

De raad van bestuur van werkgeversorganisatie VKW Limburg heeft Luc Cardinaels (°1950) unaniem herverkozen als voorzitter voor een nieuwe termijn van 3 jaar.

Cardinaels werd in het voorjaar van 2009 in opvolging van Lode Essers verkozen als voorzitter voor een termijn van 3 jaar. Luc profileerde zich de afgelopen jaren als een erg geëngageerde voorzitter en als een ervaren stuurman in economisch woelige tijden. Onder zijn voorzitterschap bleef VKW Limburg gestaag verder groeien en werd de kaap van de 900 leden-bedrijven gerond.

Ben Spaas, afgevaardigd bestuurder van Spaas Kaarsen uit Hamont-Achel en tot voor kort nog voorzitter van Jong VKW Limburg werd verkozen tot kersvers ondervoorzitter. En dit in opvolging van Philip Demot, afgevaardigd bestuurder van Democo, die sinds 2002 onafgebroken als vice-voorzitter mee de krijtlijnen van de organisatie uitzette en dit ook verder zal blijven doen als lid van het bestuurscomité.
Dit ondervoorzitterschap neemt hij waar samen met Jeffry Lambrechts, gedelegeerd bestuurder van Lambrechts (sanitair), die Luc ook al bijstond in zijn vorige termijn en wiens mandaat nu ook door de raad van bestuur verlengd werd. Beide jonge dynamische nieuwe generatie familiale ondernemers zullen Luc bijstaan en ondersteunen in zijn taak als voorzitter en dit ook samen met een erg verjongd, vervrouwelijkt en uitgebalanceerd bestuurscomité.