Nieuws Limburg Carglass bij beste bedrijven om voor te werken

Carglass bij beste bedrijven om voor te werken

Carglass bij beste bedrijven om voor te werken

Autoruitenhersteller Carglass, met hoofdzetel in Hasselt, is opnieuw verkozen tot één van de allerbeste bedrijven om voor te werken. Dat blijkt uit de resultaten van het concours Best Workplaces 2015, een intiatief van Vlerick Business School en het Great Place to Work Institute. Carglass heeft hierbij een top 10-plaats weten te bemachtigen en dit al voor de vierde keer. De prestigieuze onderscheiding wordt toegekend op basis van een grootschalig onderzoek naar de tevredenheid van het personeel. Andere criteria zijn de mate waarin geïnvesteerd wordt in professionele en persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers, maar ook de secundaire arbeidsvoorwaarden, werkomstandigheden of de carrièremogelijkheden.

bart lambrechts carglass“We zijn erg trots dat onze ondervraagde collega’s zo eensgezind zijn over de kwaliteit van ons personeelsbeleid,” zegt Bart Lambrechts, hr-directeur van Carglass. “Gelukkig zijn in je job is dan ook een expliciete doelstelling die we hier met evenveel ijver nastreven.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.