Nieuws Limburg Carmetum opent nieuwe vestiging in Maasmechelen

Carmetum opent nieuwe vestiging in Maasmechelen

Carmetum opent nieuwe vestiging in Maasmechelen

Carmetum, een gekende leverancier van outdoor meubilair uit Hasselt, opent volgende week in Maasmechelen een bijkomende zaak. Ilse Biesemans en Alain Philippart gaan een statig herenhuis aan de Rijksweg omtoveren tot een unieke toonzaal.

Carmetum 2 is gelegen tegenover het Heilig Hartcollege en beschikt over een mooie tuin. De ideale locatie volgens de zaakvoerders om 20 jaar na de opening van de eerste vestiging, het bijkomende filiaal in te richten. “Met de nieuwe showroom in Maasmechelen verdubbelen we de oppervlakte om de collecties van 40 merken te tonen”, zegt Ilse Biesemans. “We staan bovendien nog dichter bij de klanten, die zelfs vanuit Duitsland en Nederland ons komen opzoeken.”

De formule blijft in de nieuwe constellatie onveranderd aangezien Ilse Biesemans en Alain Philippart hun tijd over beide vestigingen zullen verdelen en daar als aanspreekpunt voor advies zullen gelden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.