Nieuws Limburg Caroline brengt Leon et Léonie tot leven

Caroline brengt Leon et Léonie tot leven

Caroline brengt Leon et Léonie tot leven

Een droom die in vervulling gaat: dat is de gloednieuwe kinderboetiek Leon et Leonie, die zopas door Caroline Stevens werd geopend in Sint-Truiden. Op de dag dat ze 40 jaar werd, besloot ze resoluut te kiezen voor een drastische carrièrewending…

“Na bijna 20 jaar lesgeven in het middelbaar onderwijs, was ik klaar voor een nieuwe uitdaging”, vertelt Caroline Stevens. “De droom om ooit een eigen kinderboetiek te beginnen, heeft me nooit losgelaten. Op mijn 40ste verjaardag heb ik de knoop doorgehakt om resoluut voor die eigen zaak te gaan.”

Na een aantal verbouwingen is zopas Leon et Leonie geopend als een fysieke winkel. “Met een selectie van gekende en minder gekende merken bieden we modieuze kleding voor jongens en meisjes van 3 jaar tot 16 jaar”, zegt ze. “Daarnaast willen we het ook het verschil maken met onze service. De kinderen moeten zich goed voelen in onze winkel en ook de ouders willen we een aangename ervaring bezorgen. En onze bokaal met snoepjes: daar mag jong én oud eens in graaien”, besluit Caroline lachend.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.