Nieuws Limburg Carrefour wil nieuwe winkel in Kiewit

Carrefour wil nieuwe winkel in Kiewit

Carrefour wil nieuwe winkel in Kiewit

In het gebouw waar vroeger reisbureau Prima Tours gehuisvest was (vlakbij de Philips-brug in Hasselt) heeft retailer Carrefour plannen om een nieuwe buurtwinkel te openen. “Hiervoor moeten we echter bij het stadsbestuur een bestemmingswijziging aanvragen, en deze procedure neemt veel tijd in beslag,” zegt Angelo Jacobs, die naast zijn bestaande vestiging aan de Luikersteenweg, ook de leiding zou krijgen over de winkel in Kiewit. “Er moet bij diverse instanties advies worden ingewonnen om van kantoorruimte naar handelsruimte over te gaan. Midden maart zouden we pas nieuws hebben hierover.” Het pand is aangekocht door een investeerder in opdracht van Carrefour.

carrefour expressAls het dossier rond geraakt, zal het één van de eerste nieuwe winkels zijn die de Franse retailgroep in 2015 volgens het nieuwe concept van Carrefour Express wil openen. Dit jaar nog zullen er alvast 9 van deze winkels ‘nieuwe generatie’ worden ingehuldigd, wat het totaal op 21 brengt. In totaal (nieuwe en oude stijl) heeft Carrefour 263 buurtwinkels in ons land.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.