Nieuws Limburg Cartesio (Hasselt) opent 2 nieuwe vestigingen

Cartesio (Hasselt) opent 2 nieuwe vestigingen

Cartesio (Hasselt) opent 2 nieuwe vestigingen

Ingenieursbureau Cartesio, gevestigd op de Corda Campus in Hasselt, breidt fors uit. Het bedrijf van zaakvoerder Johan Bastiaens en operationeel manager Ine Truijen gaat in één klap een bijkomend kantoor openen in Leuven en Geel.

Cartesio werd opgericht in 2015 en verdriedubbelde zijn omzet in 2017. Ook de winstcijfers waren veelbelovend. Op dat elan willen Bastiaens en co verdergaan. Zo werden zopas twee nieuwe accountmanagers aangeworven, die meteen een nieuwe vestiging gaan aansturen. Het gaat om Rik Smets (links op de foto) voor de regio Geel, en Michael Maes (rechts) die vanuit Leuven aan de slag gaat.

“Momenteel tellen we 13 medewerkers en is het de ambitie om te groeien naar 22 medewerkers tegen eind 2018”, zegt Ine Truijen. “Tegen 2020 verwachten we 40 medewerkers in dienst te hebben.” Cartesio kiest voor de uitbreiding van het bedrijf voor het opbouwen van een community van ingenieurs. Dit gebeurt onder meer door evenementen te organiseren waar ingenieurs elkaar kunnen ontmoeten, zowel informatief als ter ontspanning.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.