Nieuws Limburg C&B Alvo in de prijzen voor goed beleid

C&B Alvo in de prijzen voor goed beleid

C&B Alvo in de prijzen voor goed beleid

De supermarktketen C&B Alvo, met vestigingen in Peer, Zonhoven, Tessenderlo en Kortessem, heeft bij de uitreiking van de prestigieuze Retail Awards een algemene aanmoedigingsprijs ontvangen voor uitstekend personeelsbeleid en management. Deze onderscheiding was ‘buiten categorie’ en volgens de organisatie een aanmoediging om op de ingeslagen weg verder te gaan. “Deze prijs is niet uitgereikt door de jury, maar door de ‘kwaliteitsraad’, die de mystery-shoppers controleert en ook zelf in de handelszaken is geweest,” zegt Paul Peeters, organisator van de Retail Awards. “C&B Alvo blinkt uit op alle vlakken. Het beleid is goed, de organisatie staat op punt over de diverse vestigingen heen, en het personeel voelt zich in zijn sas. Dat straalt natuurlijk af op de klanten.”

“We zijn uiteraard heel fier,” zegt Wouter Verhoeven van C&B Alvo Supermarkten. “Het doet extra plezier dat al onze 4 winkels apart genomineerd waren en we tegelijk als groep deze prijs hebben ontvangen. In de evaluatie wordt gesproken van een ‘uniek winkelgevoel, een lust voor het oog en klant is koning.’ Dat is een mooie motivatie voor zowel directie als personeel.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.