Nieuws Limburg Cegeka hernieuwt contract van 40 miljoen

Cegeka hernieuwt contract van 40 miljoen

Cegeka hernieuwt contract van 40 miljoen

Cegeka heeft zijn bestaand contract met Delta Lloyd Life, de Belgische beschermingsverzekeringsdivisie van de Delta Lloyd Groep, verlengd met vijf jaar. De IT-dienstenleverancier beheert sinds eind 2009 de informatica-infrastructuur van de verzekeraar. Cegeka staat er in voor de IT op ruim zeshonderd werkplekken en beheert ook de datacenter-, telefonie-, printer- en netwerkinfrastructuur. In de nieuwe overeenkomst, die een totale waarde heeft van ruim 40 miljoen euro, ligt de nadruk op innovatie en flexibiliteit.

delta lloyd“We zijn tevreden over onze samenwerking met Cegeka,” zegt Bruno Moors, chief financial officer van Delta Lloyd Life. “Technologie evolueert snel en de kost ervan ook. Dankzij een nieuwe clausule voor ‘continuous improvement’ kunnen we daar nu sneller en eenvoudiger op inspelen. Door meer te anticiperen op vernieuwing, zetten we het beschikbare IT-budget op een intelligente manier in.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.