Nieuws Limburg Cegeka zet eerste stappen in GH Luxemburg

Cegeka zet eerste stappen in GH Luxemburg

Cegeka zet eerste stappen in GH Luxemburg

Het Luikse informaticabedrijf NSI IT, een dochterbedrijf van Cegeka in Hasselt, heeft het Luxemburgse Multidata IT-Solutions overgenomen. Met deze acquisitie zet Cegeka zijn eerste commerciële stappen in het Groothertogdom Luxemburg. Multidata levert hard- en softwarediensten aan kmo’s (vooral in de industrie en logistiek) en behaalt met dertig medewerkers een omzet van 3,1 miljoen euro.

Multidata kantoor

De Cegeka-dochter NSI (in Awans) realiseerde met 10 procent omzetgroei een zeer goed 2010 en mikt voor 2011 zelfs op een stijging van 22 procent. Om dit mogelijk te maken wierf NSI al dertig nieuwe medewerkers aan. “Niet alleen verwerven we met de overname van Multidata marktaandeel in Luxemburg, maar breiden we ook onze lokale dienstverlening in eigen land uit,” zegt algemeen directeur van NSI, Manuel Pallage. “Het bedrijf dat we nu inlijven heeft immers ook een bijkantoor in Sankt-Vith, van waaruit we klanten in Duitstalig België nog beter zullen kunnen dienen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.