Nieuws Limburg Center Parcs: er even tussenuit voor uw bedrijfsfeest, teambuilding of zakenlunch

Center Parcs: er even tussenuit voor uw bedrijfsfeest, teambuilding of zakenlunch

Center Parcs: er even tussenuit voor uw bedrijfsfeest, teambuilding of zakenlunch

De vakantieparken van Center Parcs en Sunparks vormen de ideale uitlaatklep voor wie even op adem wil komen. Dit geldt niet alleen voor gezinnen, maar ook voor bedrijven. Er zijn tal van formules die u en uw werknemers rust bieden, maar evengoed de creativiteit aanzwengelen en nog zoveel meer. Wij zetten het even op een rijtje.

Business Solutions

Business Solutions biedt u met onze unieke parken en accommodaties binnen de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs & Sunparks een zéér breed scala aan zakelijke oplossingen. Wij verzorgen met veel genoegen o.a. uw: vergaderingen, bedrijfsuitjes, overnachtingen, lange termijn verblijven, bedrijfsfeesten en evenementen. U hoeft het maar te bedenken en wij bieden een oplossing. België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Omgevingen te midden van de natuur, aan de kust of juist in de bergen. Stuk voor stuk inspirerende locaties.

Huur heel het park af

Center Parcs en Sunparks bieden ook mogelijkheid om een van de parken volledig af te huren voor exclusieve evenementen. De faciliteiten van Center Parcs en Sunparks maken van de parken de ideale locatie voor grote events. Tijdens de park uitkoop, staan alle faciliteiten van het park ter beschikking en zullen er geen andere gasten op het park verblijven.

In de natuur

Alle parken liggen in het midden van de natuur en kunnen volledig naar wens worden aangepast. Zo kunt u als bedrijfsleider van het park uw eigen dorp maken. De vakantieparken bieden ruime vergaderzalen, verschillende types accommodaties, diverse activiteiten en diverse restaurantconcepten. Ook beschikken een aantal parken over ruimtes die volledig kunnen worden omgebouwd tot een multifunctionele eventhal. En niet te vergeten unieke themalocaties zoals bijvoorbeeld de Discovery Bay in De Vossemeren.

Vergaderen en congressen

Of dat nu voor 20 of voor 3000 genodigden is. In de inspirerende omgeving van onze parken maakt u er een onvergetelijke belevenis van. De Business Centers zijn bijzonder geschikt voor een congres of voor vergaderen met uw collega’s. Ze zijn allen gelegen midden in de natuur en zijn daardoor de gedroomde locatie voor zakelijke bijeenkomsten. U kunt er vergaderen, brainstormen en teambuilden, maar ook herbronnen. Business parken met de natuur als inspiratiebron zonder ook maar iets in te boeten aan kwaliteit en professionaliteit. Bij ons combineert u moeiteloos het zakelijke met het informele. Van een congres tot een teambuildingactiviteit in besloten kring, met onze ervaring en uitgebreide aanbod van mogelijkheden is uw zakelijke activiteit bij Business Solutions altijd een schot in de roos.

Meer info: 011 61 61 35
www.centerparcs.be/business

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.