Nieuws Limburg Center Parcs investeert in Lommel en Peer

Center Parcs investeert in Lommel en Peer

Center Parcs investeert in Lommel en Peer

De keten van vakantiedorpen Center Parcs heeft zopas 1,1 miljoen euro geïnvesteerd in nieuwe themarestaurants. Er werden in één klap 5 nieuwe horecaconcepten gelanceerd in De Vossemeren (Lommel), en 4 daarvan ook in Erperheide (Peer). Center Parcs doet de investering samen met Albron, de Nederlandse cateraar die sinds 2010 de concessie heeft voor alle horeca en retail in de parken van de Benelux. De 5 restaurants zijn een gezellig Italiaans concept (Nonna’s), een ‘all you can eat buffet’ (Evergreenz), een budgetvriendelijk 3-gangenmenu in een familiale sfeer (Today’s), een brasseriekeuken (Grand Café) en een Braziliaans grillrestaurant in tropische sferen (Fuego).

Fuego Center ParcsHet was gouverneur Herman Reynders die in Lommel de nieuwe horecazaken officieel mocht inhuldigen. “De vakantieparken zijn goed voor 38 procent van de toeristische overnachtingen in Limburg,” zei de gouverneur. “Gezien wij sterk inzetten op onze toeristische troeven, zijn de ontwikkelingen in Center Parcs goed nieuws voor onze provincie en voor de lokale economie en tewerkstelling. Zeker omdat het hier gaat over investeringen in de horeca. Want de gastronomie is nu net één van de sterke punten die we graag in de kijker zetten.” De gouverneur wees tot slot op een kort filmpje dat zopas is gemaakt om al het mooie te bundelen dat toeristisch Limburg te bieden heeft. U kunt het hier onder bekijken.

Nog meer nieuws van Center Parcs in Limburg: Beide vestigingen hebben zopas een nieuwe General Manager. Frank Van Ouytsel staat sinds enkele maanden aan het hoofd van Erperheide, terwijl Erik de Lange de leiding in De Vossemeren krijgt toegewezen. Zij coördineren een aantal andere investeringen die in 2014 op de agenda staan, zoals de vergaderzalen in Erperheide en de aanleg van een waterskibaan in De Vossemeren.

http://www.youtube.com/watch?v=dnQ3fCJDdMw&list=PL2B42F1BF610D695B

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.