Nieuws Limburg Center Parcs pompt 37 miljoen in De Vossemeren

Center Parcs pompt 37 miljoen in De Vossemeren

Center Parcs pompt 37 miljoen in De Vossemeren

Na de totale renovatie van Center Parcs Erperheide in Peer, is nu de grote broer in Lommel aan de beurt. Er wordt maar liefst 37 miljoen euro geïnvesteerd om het vakantiepark met 650 cottages, tropisch zwembad en hotel futureproof te maken.

Na de opening van het Terhills Resort in Dilsen-Stokkem baat Center Parcs nu 3 grote vakantieparken uit in Limburg. Bedoeling is om het comfortniveau dat bij de nieuweling werd toegepast, te gaan nastreven in de 2 oudere vestigingen. Erperheide heeft zijn facelift al gekregen. Nu is ook De Vossemeren, het grootste vakantiepark van België, aan de beurt.

Van de 750 miljoen die Center Parcs uittrekt voor de vernieuwing van alle domeinen, gaat 37 miljoen naar Lommel. De 650 cottages worden volledig vernieuwd, wat ook het geval is voor de centrale faciliteiten (restaurants en zwembad), en het hotel met 60 kamers.

“We gaan voor meer luxe en comfort”, zegt General Manager Jos Kruiter. “Een groot deel van de standaard huisjes krijgt een forse upgrade, onder meer door een eigen bubbelbad en sauna toe te voegen. In andere huisjes wordt een unieke beleving gecreëerd voor kinderen, met thematisch ingerichte kamers. En in het subtropische zwembad Aqua Mundo komen er nieuwe glijbanen, speeltuigen en tropische vissen in het koraalbad. Tot slot worden ook het hotel en de meetingrooms grondig aangepakt.”

De eerste cottages zijn tegen de al herfstvakantie klaar. Tegen volgende zomer moeten alle vernieuwingen operationeel zijn.

Reageer op dit bericht

Reacties

Sibylle V. 2021-09-21 10:04:54

Knap al die vernieuwingen in onze buurt. Succes!

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.