Nieuws Limburg Centrale voor biomassa hapt naar adem

Centrale voor biomassa hapt naar adem

Centrale voor biomassa hapt naar adem

4Energy Invest, het energiebedrijf dat in Ham stroom opwekt uit een houtachtige biomassa, is bezig met de herschikking van de schulden. Het management werd hertekend om de installaties in Ham en Amel (foto) op punt te krijgen. De directie zit aan tafel met ING Belgi√ę en KBC Bank om de lening van 26,6 miljoen te bespreken. Ook met LRM, dat een achtergestelde lening van 5 miljoen aan het project had toegewezen, worden gesprekken over andere betalingsvoorwaarden gevoerd. De centrale in Ham heeft zo’n 40 miljoen euro gekost. Het bedrijf heeft ook een installatie om houtpellets te maken (BioCoal), een activiteit waar een partner voor gezocht wordt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

LRM steekt prise in stort en plas

Op de Terhills-site in Dilsen-Stokkem werden zopas twee splinternieuwe zonnenpanelenparken officieel in gebruik genomen. Het gaat om eentje op het… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.