Nieuws Limburg CEO en oprichter anaXis zoekt andere oorden op

CEO en oprichter anaXis zoekt andere oorden op

CEO en oprichter anaXis zoekt andere oorden op

Mark Vanlook, CEO en oprichter van het ICT-bedrijf anaXis zal het bedrijf verlaten. Dat meldt de Saga Consulting Group, waartoe anaXis al 5 jaar behoort. Anaxis was origineel een onderdeel van de ingenieursgroep Technum, tot het onder impuls van Vanlook verzelfstandigde tot één van de toonaangevende spelers in webdesign en online communicatiemiddelen. Vooral overheidsklanten deden een beroep op het Hasseltse dienstenbedrijf.

Mark VanlookNa de integratie in Saga Consulting Group van Etienne Schreurs, nu 5 jaar geleden, waaide er een nieuwe wind door anaXis. De moedermaatschappij wil nu nog een stap verder gaan, en heeft bijkomende doelstellingen vooropgesteld. Hierover verschillen Vanlook en de rest van het management echter van mening. “En dan moet je intellectueel eerlijk zijn en het bedrijf alle kansen geven,” aldus Saga Consulting in een mededeling. Vandaar dat de wegen scheiden en Mark Vanlook op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging.

Saga Consulting Group stelt 230 mensen tewerk en haalt een omzet van 36 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.