Nieuws Limburg Cheap Tickets gaat zich vestigen in Hasselt

Cheap Tickets gaat zich vestigen in Hasselt

Cheap Tickets gaat zich vestigen in Hasselt

cheap ticketsCheap Tickets, één van de meest gekende aanbieders van goedkope vluchten, neemt zijn intrek op de Corda Campus in Hasselt. De onderneming, die alleen werkt via een website, en dus geen fysieke bezoekadressen heeft voor de klanten, zal de administratie en marketing huisvesten op de voormalige Philips-site. Het computersysteem van Cheap Tickets vergelijkt de tarieven van meer dan 800 luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 9.000 bestemmingen. Er worden via dit kanaal ook hotels en huurwagens aangeboden.

Cheap Tickets maakt deel uit van Travix, een Nederlandse online reisonderneming, die de Belgische hoofdzetel (en erkenning) heeft in Wilrijk. Het bedrijf telt 700 medewerkers in 17 landen en draait een jaarlijkse omzet van zo’n 2 miljard dollar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.