Nieuws Limburg Check hier lijst van actuele aanbestedingen

Check hier lijst van actuele aanbestedingen

Check hier lijst van actuele aanbestedingen

Wil uw bedrijf 6 wagens leasen aan het Innovatiecentrum Limburg, dranken leveren aan de sporthal van Heers of voor 161.000 euro geneesmiddelen verkopen aan het woonzorgcentrum van Genk? Dan is het reppen geblazen, want eerstdaags loopt de inschrijvingstermijn voor deze openbare aanbestedingen af. Voor de hele lijst van overheidsopdrachten in onze provincie, klikt u hier.

Weldra verschijnt in het Belgisch Staatsblad overigens een nieuwe wet op de overheidsopdrachten, die van kracht wordt op 1 januari. Omdat dit KB erg belangrijke verschuivingen inhoudt voor wie hier aan wil meedoen, organiseert uitgeverij Vanden Broele uit Brugge samen met de Provinciale Hogeschool Limburg een studiedag hierover in Hasselt op donderdag 17 november 2011.

“Een keure van specialisten zal het nieuwe koninklijk besluit ontleden en de praktische toepassing en bijzondere aandachtspunten ervan blootleggen,” zegt Jean-Pierre Segers van de PHL, dept. Business. “De studiedag, die plaatsvindt in de PHL, richt zich specifiek tot geïnteresseerden uit de private, publieke en sociale sector.”

Inschrijven kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.