Nieuws Limburg Chefs maken bedrijven warm voor bier

Chefs maken bedrijven warm voor bier

Chefs maken bedrijven warm voor bier

Raf Sainte van De Gebrande Winning, al 3 jaar op rij verkozen tot beste bierrestaurant van België, engageert zich om een exclusief diner te bereiden ten voordele van Een Hart voor Limburg. Samen met die andere gekende bier-chef, Hilaire Spreuwers, wordt op 3 december een uniek menu geserveerd waar bedrijven voor kunnen intekenen.

Het WAW Bierdiner is een exclusief event dat op 3 december zal plaatsvinden in Thor Central (Genk). Het is voor het eerst dat een diner met food & beer pairing van deze omvang in Europa wordt georganiseerd.

Aan het fornuis staan bierchefs Raf Sainte en Hilaire Spreuwers die zich voor hun gerechten laten inspireren door de bieren die het meest geschikt zijn om te combineren. Beide keukenprinsen zijn niet aan hun proefstuk toe. Hilaire Spreuwers geldt als een absolute pionier in biergastronomie, oa. met zijn voormalig restaurant BitterZoet. De Gebrande Winning van Raf Sainte werd meermaals bekroond tot beste bierrestaurant van België en staat op de eerste plaats van beste bierbestemmingen ter wereld bij de gekende website Ratebeer.

Na het diner verwelkomen liveband Cookies And Cream en dj Lennow alle gasten graag op de dansvloer om een gezellig feestje te bouwen tot in de vroege uurtjes.

Het diner is een belangrijke fundraiser voor Een Hart voor Limburg, dat met de opbrengst projecten steunt die ten goede komen aan kwetsbare jongeren in Limburg. Een warme aanrader dus!

Een tafel van 8 personen (1.584 euro) of 10 personen (1.980 euro) reserveren kan via e-mail: info@ehvl.be. Doen!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.