Nieuws Limburg Christa Jouck in de bloemen voor haar mobiliteit

Christa Jouck in de bloemen voor haar mobiliteit

Christa Jouck in de bloemen voor haar mobiliteit

Officenter, de keten van flexibele kantooroplossingen, is vorige week in Brussel gelauwerd voor de inspanningen rond mobiliteit. CEO Christa Jouck mocht een award in ontvangst nemen omdat Officenter het gebruik van fietsen en elektrische voertuigen voor de huurders stimuleert.

De Belgian Workspace Association is een sectorfederatie die business- en coworking-centra in ons land groepeert. Er komen steeds nieuwe leden bij, aangezien de markt nog elk jaar sterk groeit. In 2017 zelfs met 25%. Door de verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt en de toenemende mobiliteitsproblemen, mag worden verwacht dat die opwaartse trend zal aanhouden.

Om het risico op wildgroei tegen te gaan, is kwaliteitsbewaking in de sector nodig. De toekenning van awards aan businesscentra die een voorbeeldfunctie opnemen, is één van de manieren daartoe. Zo mocht Christa Jouck van Officenter de award voor Best Mobility Service Solution gaan afhalen.

“De jury apprecieert onze inspanningen om in onze Officenters gratis fietsen ter beschikking te stellen, gratis elektrische laadpalen te voorzien en het elektrisch autodelen (in samenwerking met Zen Car) aan te bieden”, vertelt een gelukkige Christa Jouck. “Aangezien we zelf een oplossing zijn voor het mobiliteitsprobleem, faciliteren we met veel plezier andere toepassingen die hier aanvullend en op een duurzame manier toe bijdragen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.