Nieuws Limburg Christophe Jans voert Tongerse ondernemers aan

Christophe Jans voert Tongerse ondernemers aan

Christophe Jans voert Tongerse ondernemers aan

Het bestuur van Unizo Tongeren heeft unaniem Christof Jans van JED Opleidingen verkozen tot nieuwe voorzitter van de lokale ondernemersvereniging. Hij volgt Sammy Rogmans van Nexilis op die ongeveer 4 jaar voorzitter was en het tijd vond om de fakkel door te geven.

Christof Jans is zaakvoerder van JED Opleidingen, gespecialiseerd in marketing en logistieke strategieën voor KMO’s. Daarnaast is hij lector aan de PXL waar hij de ondernemers van morgen wegwijs maakt in de marketingwereld.

“We hebben absoluut de ambitie om met onze ondernemersvereniging de reeds ingeslagen weg verder te volgen”, zegt de nieuwe voorzitter. “We willen een volwaardige gesprekspartner zijn van het stadsbestuur en in de verschillende stedelijke adviesorganen. Belangenbehartiging en een aanspreekpunt zijn voor de Tongerse ondernemers: dat zijn de hoofdprioriteiten van Unizo Tongeren. Daarnaast streven we er naar om jaarlijks infosessies, bedrijfsbezoeken en netwerkevents te organiseren.”

Voorganger Sammy Rogmans verdwijnt niet van het toneel. Hij blijft actief als bestuurslid en werd alvast door zijn collega’s bedankt voor zijn inzet in de voorbije jaren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.