CityLife gaat fusie aan met sectorgenoot Qustomer

CityLife, het concept met digitale klantenkaarten dat in Hasselt het levenslicht zag, kondigt een grote fusie aan. Het bedrijf waar onder meer Frank Bekkers en Karl Vankerckhoven hun ei kwijt kunnen, zal vanaf volgende week een eenheid vormen met Qustomer, een ander platform dat klantentrouw aanmoedigt en beloont.

autos citylifeCitylife en Qustomer zullen kiezen voor een nieuwe naam, die op 29 september wereldkundig wordt gemaakt. Het fusiebedrijf zal met meer dan 1 miljoen gebruikers meteen het grootste platform voor kleinere retailers worden in ons land. Zowat 4.000 handelaars zullen er bij aangesloten zijn.

De klanten zullen weldra ook mobiele betalingen kunnen doen. Daarvoor gaan Citylife en Qustomer een samenwerking aan met Payconiq, dat een app hiervoor heeft ontwikkeld.

En er zijn nog een aantal nieuwigheden die de fusiegroep wil bekendmaken. Zo zullen de aangesloten handelaars toegang krijgen tot een schat aan klanteninformatie, die kan aangewend worden om de klanten op een slimme manier commercieel te benaderen.

Meer details volgen volgende week..