Nieuws Limburg Claes vindt de weg naar Genk

Claes vindt de weg naar Genk

Claes vindt de weg naar Genk

Het Limburgse familiebedrijf Wim Claes Transport & Logistiek trekt naar de Oosterring in Genk. Daar zal een magazijn van 3.300 m2 ter beschikking staan van de intussen 40 chauffeurs en 34 voertuigen.

In 1994 nam Wim Claes de fakkel van zijn vader over. Als zelfstandig chauffeur met 1 wagen legde hij al een hele weg af. Vooral de afgelopen jaren kende het Diepenbeekse bedrijf een sterke groei. “Daarom dat we nu verhuizen naar een nieuw magazijn aan de Oosterring in Genk. Niet alleen een mooie zichtlocatie, maar met een oppervlakte van 3.300 m2 hebben we hier de ruimte om onze ambitieuze toekomstplannen op vlak van distributie en warehousing waar te maken”, opent zaakvoerder Wim Claes.

Van 1 naar 40
Waar Wim Claes een aantal jaren geleden slechts enkele chauffeurs en voertuigen telde, klokt het nu af op 40 chauffeurs en 34 voertuigen. “Onder meer een gevolg van onze specialisatie in de HVAC- en bouwsector”, zegt Claes. “Goederen die niet altijd makkelijk te vervoeren zijn, maar waar we met onze expertise steeds een oplossing voor vinden. Uiteraard zullen we al onze troeven in de komende jaren blijven uitspelen”, besluit hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.