Nieuws Limburg Claes wordt de Leten van de buren

Claes wordt de Leten van de buren

Claes wordt de Leten van de buren

Vanaf 1 maart gaat Kris Claes, directeur Belangenbehartiging & Talent bij Voka Limburg, een nieuwe uitdaging aan. Na 8 succesvolle jaren wordt hij gedelegeerd bestuurder van Voka Vlaams-Brabant. “Deze opportuniteit kon ik niet laten liggen. Er wachten een hoop nieuwe uitdagingen voor mij”, zegt hij.

Kris Claes vindt hij de tijd rijp voor de volgende stap in zijn carrière. “Ik heb er heel veel zin in, hoewel ik ook met een klein hart deze organisatie zal verlaten. Ik heb altijd heel graag in Limburg gewerkt en de Limburgse belangen van onze ondernemingen verdedigd. Ik heb veel mogen en kunnen doen in Limburg, samen met het directieteam, het bestuur en de medewerkers. Ik ben Voka Limburg erg dankbaar voor alle kansen die ik hier heb gekregen. Het is een enorme leerschool geweest. Ik heb veel mooie en interessante mensen leren kennen, en heb hier dan ook sterke contacten aan overgehouden. Ik dank ook heel het Limburgs socio-economisch weefsel. Het was een eer om er deel van te mogen uitmaken.”

Johann Leten, zijn toekomstige evenknie, is dankbaar: “Wij zijn blij met deze doorgroei van Kris. Dit zet de teller van Limburgers in het Management Comité van Voka op 4, nl. ikzelf, Luc Luwel, Kris Claes en Frank Beckx. Kris krijgt een kans die hij met beide handen moet grijpen. Op acht jaar tijd heeft hij heel wat nieuwe contacten gelegd en fantastisch lobbywerk geleverd voor onze Limburgse bedrijven. Daar zijn we hem erg dankbaar voor.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.